Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Laura

Geschreven op: Vrijdag 23 Maart 2018 om 11:43
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura Hohage en voor mijn studie Medische Hulpverlening doe ik een onderzoek naar de kwaliteit van leven voor mensen met chronische angina pectoris.

Als er mensen zijn die wat van mijn vragen willen beantwoorden of gewoon hun verhaal willen doen over hoe het met ze gaat, stuurt u mij dan een berichtje. Alles in mijn verslag zal anoniem verwerkt worden.

Ik hoop dat er mensen zijn die mijn willen/kunnen helpen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ineke van Alphen op Woensdag 2 Mei 2018 om 21:38 Ongepaste reactie?

Hi Laura. Ik heb op 17 maart dit jaar een TAKO TSUBO gehad en ben nog herstellende. Uiteraard wil ik helpen maar weet niet hoe ik kontakt op kan nemen. Groetjes Ineke


Geschreven door: Laura op Maandag 7 Mei 2018 om 10:13 Ongepaste reactie?

@Ineke van Alphen

Beste Ineke,

Wij zijn blij dat u heeft gereageerd op ons bericht. Als het u uitkomt zouden wij u graag ontmoeten om wat vragen te kunnen stellen. Mocht dit geen optie zijn, kan dit ook per email of telefonisch.

U kunt contact met ons (een klasgenoot en ik) opnemen via het emailadres laurahohage.hohage@student.hu.nl .

Met vriendelijke groet,

Laura en Mathieu


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)