Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

margot

Geschreven op: Maandag 3 Oktober 2016 om 09:30
Ongepast of beledigend?

Goedendag ,
afgelope woensdag heb ik een auto ongeluk gehad. Ik ben eigenlijk zo goed als ongedeerd maar heb een flinke klap gemaakt. In de ambulance waar ik onderzocht werd , werd een kleine afwijking op het hartfilmpje geconstatreed, wataanleiding wa som me naar het ziekenhuis te rijden. Daar hebben ze wat dingen gecontroleerd , oa nog een hartfilmpje gemaakt en na zo''n anderhalf uur mocht ik naar huis. er is me weinig uitleg gegeven , behalve dat ze een zuurstoftekort konden waarnemen , niet alarmerend en geen infarct. Mogelijk een reactie van het hart na de klap , mogelijk iets waar we nu toevallig achterkomen. Over een paar weken moet ik opnieuw een hartfilmpje laten maken. Nou is het zo dat ik een paar maanden geleden zelf al dacht dat ik hartklachten had en ben daarvoor naar de huisarts geweest . Die heeft wat bloedonderzoek gedaan , dat was goed, einde verhaal wat de huisarts betreft. Nu dit gebeurd is merk ik toch dat ik denk aan iets met mijn hart. Maar ik heb geen enorm heftige klachten , meer wat last af en toe van beklemd gevoel , pijn hier of daar , erg moe en zweterig , soms duizelig en misselijk. herkent iemand dat , dat de klachten niet enorm duidelijk zijn? 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)