Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Adriana

Geschreven op: Zondag 26 April 2015 om 17:47
Ongepast of beledigend?

Heb net te horen gekregen dat ik angina pectoris heb.
Ik ben 75 jaar, heb nooit gerookt, drink niet, ik bedoel geen alcohol, leef gezond omdat ik net geen diabetes heb , doe dit al jaaaaaren! Hoe kom ik in vredesnaam aan AP? Het enige dat ik kan verzinnen is de stress die ik ervaar vanwege de houding van een dochter van mijn -tweede- man. Deze dochter is het niet eens met mijn aanwezigheid in haar leven, zal ik maar zeggen en dat laat ze luid en duidelijk merken. Ik vermijd haar zoveel mogelijk. Maar toch die stress, het gepieker al jarenlang.
Wie heeft een haalbaar advies? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ada op Woensdag 8 Februari 2017 om 22:05 Ongepaste reactie?


Beste Adriana,

Hoe oud is die dochter van uw tweede man eigenlijk?
En zegt uw man daar dan niets van?Als ze bij u in huis woont pak dan haar koffer en zet haar buiten,laat haar ook niet meer binnen.Wie heeft dat nodig op 75 jarige leeftijd.
Woont ze niet bij u en uw man,pieker er dan niet langer over,het ligt immers niet aan u,al denkt u dat misschien.Ook ik heb Angina Pectoris,ik ben 80 jaar,en heb de ziekte al sinds 1999. Ik heb het gelezen in een verwijsbrief voor de specialist 2010. Geen dokter die er ooit over gesproken heeft met mij.Het is gewoon aderverkalking,is niks aan te doen!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)