Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Eric D.

Geschreven op: Donderdag 4 December 2014 om 09:09
Ongepast of beledigend?

Ik ben 35 jaar, vanaf mijn 30ste heb ik Angina Pectoris. Dit komt bij mij door een aangeboren hartafwijking, namelijk mijn kransslagaders in het hart zijn niet goed ontwikkeld.

Zelf ondervind ik veel last hiervan, vooral van de omgeving omdat het niet echt wordt begrepen. Je kan er veel hinder door hebben, zoals druk op de borst, pijn in de arm, erg onrustig worden, hartkloppingen en dergelijke.

Met medicatie is het redelijk onder controle te houden, zelf moet ik stress situaties zoveel mogelijk vermijden en ook met lichamelijke inspanning moet ik me inhouden wat voor veel problemen in mijn omgeving zorgt.

Ik ben alleen nooit helemaal de oude geworden, veel last van stemmingswisselingen en ook mijn conditie blijft erg achter.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: W Maijenburg op Zondag 10 April 2016 om 17:02 Ongepaste reactie?

Vanaf mijn 60e jaar hartkachten vanwege angina pectoris.
Nu, 5 jaar later is het een stuk beter door sporten, wandelen en water drinken.
Nieuwschierig? Ik kan er meer over vertellen...
Heb net 5 km gelopen, mijn medicijnen in overleg gehalveerd.
Minder klachten nu.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)