Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Eva

Geschreven op: Zaterdag 23 Februari 2013 om 07:49
Ongepast of beledigend?

Om een lang verhaal kort te maken,ik kan niet tegen betta blokkers, nu amlopedine,krijg hier hele rode brandende benen mee ,dinsdag naar cardioloog en krijg nu ivabredine,heeft iemand ervaring hiermee,lees veel over lichtflitsen ,gaat dit weer over of is dit blijvend,mijn vorige cardiloog heeft niet de diagnose angina pectoris gegeven,maar heb al meer als tien jaar,na zwangerschapsvergiftiging hoge bloeddruk en zeer hoge hartslag 120/140 ,en krijg hartkramp als ik amlopedine laat staan,kan ik bij andere cardioloog om diagnose vragen,geeft mij toch onzekerheid,wat is het nou ? Hopekijk begrijpt iemand mijn verhaal,heb wel prachtig cholesterol,maar door de hoge bloeddruk kun je toch evenwel angina pectoris hebben? Gebruik ook micardis tegen de bloeddruk,die is nu mooi,alleen hartslag wil niet zakken smiley nou vast bedankt en tips meer als welkom,ben erg onzeker en moe en mijn omgeving zegt steeds wat zie je er goed uit  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)