Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Naar het ziekenhuis gaan of toch naar de dokter luisteren?

Geschreven op: Zondag 29 Januari 2012 om 03:33
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik ben Giovanni Christensen en ik ben 23 jaar. Ik ben na een bbehandeling voor Boezemfibrilleren doorgestuurd naar het Waterland Ziekenhuis in Purmerend voor Angina Pectoris omdat de klachten toch zorgwekkend waren. (Benauwd, steken in m''n linker borst, flauwvallen, zweten, bloed spugen, koorts etc) 26 November 2011 werd ik geopereerd aan mijn hart waarbij ze bepaalde spieren weg hebben gehaald om de vernauwing te verminderen. Na mijn behandeling coor Angina Pectoris werd ik bij het UUC gemeld en naar het IC gebracht. (Omdat je na de operatie moet rusten in het IC) Nadat ik ontslagen was bij het Ziekenhuis bleven de klachten. Ik ben daarvoor naar mijn huisarts Dr. Groeneveld gegaan en de dokter zei mij dat ik geen reden had om mij zorgen te maken omdat het klachten kunnen zijn van nog na de behandeling omdat alles weer op ritme moet komen (omdat je na de behandeling 2-3 maanden moet rusten, niet mag tillen, vliegen etc. (2Begin december zou ik op vakantie gaan met mijn vrouw en mijn gezin, dat moest ik dus ook nog op het laatste moment afbellen) Na 2 maanden goed rusten heb ik in de tussen tijd en nogsteeds klachten van benauwdheid, steken op m''n borst, den, droge mond etc. Moet ik toch maar beter naar het ziekenhuis gaan en daar de klachten melden of gewoon luisteren naar de dokter en nog ff rustig aan doen, want mij maakt het toch een beetje bang als het weer mijn hart is. Hopelijk kan iemand mij goude raad geven.

Met vriendelijke groet,
Giovanni Christensen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Giovanni Christensen op Zondag 29 Januari 2012 om 03:53 Ongepaste reactie?

Ik zag op het laatste moment pas dat er wat grammatica en interpunctie fouten zaten, mijn excuses ervoor, het was op mijn mobiel geschreven. Dankuwel voor uw begrip.

Fijne zondag!

Giovanni Christensen.


Geschreven door: martina mulder op Dinsdag 24 Juli 2012 om 15:40 Ongepaste reactie?

hallo iedereen
mijn naam is martina en ik heb sinds mei klachten die bij angina pectoris passen. er zijn veel onderzoeken gedaan waar niets is uit gekomen.de hartfilmpjes de fietsproef de MRI en de MRI met adenosine en de katheteratie waren allen goed. dat is natuurlijk hartstikke fijn, alleen mijn intuÔtie zegt mij dat er toch echt wel iets met mij hart aan de hand is. heeft iemand misschien ook zoiets mee gemaakt??dat er geen aantoonbaar bewijs voor angina pectoris is. trouwens komen er in de familie hartaandoeningen voor. wie oh wie heeft enig idee ??
groetjes martina


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)