Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Romy 6vwo

Geschreven op: Dinsdag 6 December 2011 om 16:56
Ongepast of beledigend?

Hi,
ik moet voor school een profielwerkstuk maken. Ik heb gekozen om het over Angina pectoris te maken.
Ik heb daarvoor een aantal mensen nodig die ik via de mail een aantal vragen kan stellen. Wie kan mij helpen?
Alvast bedankt! 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: W. van Aken op Dinsdag 10 Januari 2012 om 12:11 Ongepaste reactie?

Hi Romy, Ik reageer laat maa rik wil wel meewerken. Tenzij het niet meer mogelijk is. Mijn mail adres is wimenalien@gmail.com Ik merk wel of je reageert. Wim


Geschreven door: Raymond op Woensdag 25 Januari 2012 om 10:39 Ongepaste reactie?

Hallo,ik wil je wel helpen als het nog actueel is, mijn mail is, rum64@hotmail.com Grtjes


Geschreven door: Romy Constant op Woensdag 1 Februari 2012 om 20:27 Ongepaste reactie?

Hi Raymond en Wim,

Bedankt voor de reactie, hier heb ik erg veel aan. Ik heb jullie allebei een mail gestuurd.

Alvast bedankt!

Romy Constant


Geschreven door: k lievense op Maandag 21 Januari 2013 om 21:42 Ongepaste reactie?

Ook ik wil je vragenlijst wel invullen hoor.
k29lievense@zeelandnet.nl


Geschreven door: bertus op Woensdag 17 December 2014 om 16:20 Ongepaste reactie?

Vandaag van de huisarts gehoord van mijn AP. Moet in jan naar de specialist. Dus nog pril en eigenlijk alleen maar last van kortademigheid bij wat inspanning. Als je e.e.a. kan helpen zal ik je vragen(ik ben 6smiley beantwoorden.


Geschreven door: Angela op Zondag 29 November 2015 om 19:02 Ongepaste reactie?

ik wil ook wel graag je helpen, weet zeker dat ik het heb vanaf mij 17 jaar.... ben nu 50 geworden, ontzettend veel ellende met mij eigen gehad en altijd maar zelf proberen te onderdrukken ,heb wel medicijnen die gebruik ik als ik er bijna bij neervalt , maar nooit geconsenteerd dat ik het heb, altijd maar ja en amen zeggen, en naar andere luisteren, en altijd is het hyperventilatie, dat zou kunnen ben erg nerveus type vanaf jongs af aan al, ben erg een prikkelbare persoon, elke scheet heb ik er last van krampen, steken, ik wordt er letterlijk dood ziek van, dus kan je zeker elke vraag beantwoorden, groet Angela


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)