Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Angina-pectoris.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Angina-pectoris.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Peter

Geschreven op: Zondag 24 Oktober 2010 om 11:00
Ongepast of beledigend?

Wie heeft er tips of komt de situatie bekend voor? 10 dagen geleden ben ik gedotterd na een paar aanvallen van APectoris. Ik heb toen 5 stents gekregen. Die dotterbehandeling heb ik als iets heel vervelends ervaren en na de behandeling voelde me ik totaal gekneust. Nu , 10 dagen later heb ik nog steeds een zeer verveend gevoel op de borstkas wat me erg beperkt. Ik kan alleen wat dingen in huis doen , zo gauw ik meer wil wordt ik duizelig en neemt de druk op de borst toe.Soms wordt ik wakker met een pijnlijke onderkaak , wat wel weer snel wegtrekt.Kortom ik voel me na het gedotter een stuk beroerder als er voor.
Tot nu toe kan niemand , arts , cardioloog , omgeving,me vertellen of dit iets tijdelijks is of dat ik hier mee moet leven, wie heeft dezelfde ervaring? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: joke op Zaterdag 6 November 2010 om 08:07 Ongepaste reactie?

hoi Peter,

wat vervelend!
vraag via de hart en vaatgroep een gesprek aan met een lotgenoot, misschien dat dat je kan helpen. ook de hartstichting weer erg veel en geeft antwoord of zoekt het voor je op.
sterkte.


Geschreven door: Anita op Zondag 16 Oktober 2016 om 08:45 Ongepaste reactie?

Mijn man heeft na plaatsing stent soms nog lichte druk op borst na wandeling of warme omgeving. Is dit normaal? Of moet lichaam nog omschakelen?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Angina-pectoris.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)